Suzuki rijders zijn de beste chauffeurs van Nederland

13 November, 2014 10:21

In Nederland rijden er bijna acht miljoen auto’s rond. Dat levert een hoop verkeer op voor zo’n klein land. Het is dan ook bijna onvermijdelijk dat een automobilist schade oploopt. Maar in welk merk auto heeft u eigenlijk de minste kans op schade?

Verzekeraar Nederlanden van Nu zocht het uit en wat blijkt? De beste chauffeurs van Nederland rijden in een Suzuki. Waar de kans op schade gemiddeld 1 op 6 is, blijkt dat bij Suzuki-bestuurders ongeveer 1 op 8 te zijn. Een stuk lager is. Daarentegen heeft u in een Audi de grootste kans op schade: 1 op 4. Behalve Suzuki-bestuurders, krijgen ook bestuurders van een Mitsubishi en een Hyundai relatief weinig te maken met schade. Het zijn dus vooral de bestuurders van Aziatische auto’s die het gemiddelde nog enigszins naar beneden trekken. Daarentegen zijn de bestuurders van Duitse auto’s slechter af. In de top vier van de grootste kans op schade zitten vier Duitse automerken. Naast Audi zijn dat BMW en Volkswagen. Volgens een woordvoerder van de verzekeraar kan dit verklaard worden door het gegeven dat Aziatische auto’s veelal als tweede auto worden gebruikt en er dus minder kilometers mee wordt gereden dan met Duitse auto’s.

Wilt u weten hoe uw automerk het er vanaf brengt? Kijk dan in onderstaande Grafiek:

 

Ongeacht in welk automerk u rijdt, bij Autobedrijf Broekhuis hebben wij de juiste onderdelen voor u om weer de weg op te kunnen. Alle onderdelen zijn gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit volgens de meest strenge normen. Vaak is het goedkoper om zelf nieuwe auto onderdelen te kopen dan de schade te claimen bij uw zorgverzekeraar. Wij hebben van vrijwel elk automerk kwalitatief hoogstaande onderdelen in huis. Kijk hier in ons ruime assortiment of neem contact met ons op.

 

 

< De best verkochte auto’s van 2014 De 5 meest opvallende Concept Cars >

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.