Meer opslagruimte op de auto met dakdragers

5 December, 2018 09:39
Meer opslagruimte op de auto met dakdragers

Met dakrails en dakdragers op je auto voeg je een enorme veelzijdigheid aan functionaliteit toe aan je auto. Ze zijn een ideale oplossing voor vakantiegangers, gezinnen, outdoor avonturiers, ondernemers, doe-het-zelvers, fietsers en nog veel meer. Je brengt eenvoudig meer/grotere spullen mee, zonder een zitplaats op te geven. Hierdoor zijn dakdragers ook ideaal voor de vakantieperiodes.

Auto voorzien van dakrails

Niet elke auto is standaard voorzien van dakrails, deze kun je achteraf echter nog eenvoudig (laten) plaatsen. Beschikt je auto nog niet over dakrails? Bekijk ons aanbod aan dakrail set per merk. Deze dakrails zijn nog zo goed als nieuw, maar zijn veel voordeliger.

Wanneer één van de twee steunen kapot is, dan is het vaak lastig om slechts één losse dakrail te kopen. Onze webshop is echter goed gevuld met auto onderdelen, hier kun je ook afzonderlijke dakrails voor links en rechts vinden.

Dakdragers op de dakrails plaatsen

Zodra je over dakrails beschikt kun je hier eenvoudig dakdragers op bevestigen, bijvoorbeeld de dakdragers van Yakima. Deze dakdragers plaats je op of in de rails, waarna je hier eenvoudig iets op kunt leggen. Je kunt de afstand tussen de dakdragers zelf bepalen, hierdoor is deze extra opslagruimte op het dak bijzonder flexibel te gebruiken.

Met de extra accessoires voor je dakdragers kun je eenvoudig ski’s, fietsen of extra bagage vervoeren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

  • Fietsendragers
  • Dakkoffers
  • Skidrager
  • Kajakdragers
  • Imperialen

Meer flexibiliteit voor transport

Of het nu gaat om meer bagage, babyspullen in een dakkoffer, fietsen, surfplanken of ladders, met dakrails en dakdragers kun je het kwijt. Er zijn honderden alledaagse scenario's waarbij een dakdrager van pas kan komen.

De noodzaak om een busje te huren of een vriend met een grote stationcar tot last zijn is niet meer nodig. Kies met dakdragers voor het gemak van extra transportmogelijkheden zonder het verlies van zitplaatsen.

Stap voor stap: remschijven vervangen >

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.