Garantie van kwaliteit en duurzaamheid

2 Februari, 2016 11:02

Sinds 1 augustus 2015 voert Autobedrijf Broekhuis het keurmerk van Perfect Green. Met dit keurmerk horen we bij een selecte groep autodemontage bedrijven waarbij kwaliteit, service en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Perfect

Het keurmerk van Perfect Green biedt u een aantal zekerheden over onze gebruikte auto-onderdelen. Zo kunt u voor 16:00 uur bestellen en heeft u het de volgende werkdag in huis. Ook registreren wij precies van welke auto het onderdeel afkomstig is.

Perfect-Green-Logo

Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor advies en hulp bij het online bestellen van auto-onderdelen. Wij verpakken de onderdelen op professionele wijze en u kunt kosteloos omruilen bij mogelijk verkeerde levering. Wij streven uiteraard naar een vlekkeloze levering. Mocht u niet tevreden zijn, meldt het dan bij ons en wij zullen ons uiterste best doen om het in orde te maken.

Green

Naast service en kwaliteitsonderdelen is ook duurzaamheid een belangrijke factor voor Autobedrijf Broekhuis. Naast onze bijdrage aan duurzaamheid door de verantwoorde manier van slopen bent u ook ‘green’ bezig wanneer u gebruikte onderdelen koopt. Met het hergebruiken van onderdelen hoeft er namelijk geen nieuw onderdeel te worden geproduceerd. Ook zijn dit in veel gevallen originele onderdelen en deze gaan dus langer mee dan imitatieonderdelen.

Kwaliteitsonderdelen van alle automerken

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u terecht voor kwaliteitsonderdelen van alle automerken. Ook staan wij garant voor snelle levering, hoogstaande service en duurzaamheid. Op onze assortimentspagina kunt u gemakkelijk auto-onderdelen bestellen en sorteren naar merk. Mocht uw specifieke onderdeel er niet bij staan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0546 441 166. U kunt ook het contactformulier invullen.

< De voordelen van een schadeauto De evolutie van de Honda Civic >

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps