De voordelen van een schadeauto

29 November, 2016 12:49

Het kopen van een nieuwe auto is een grote investering. Zodra uw nieuwe auto voor het eerst de garage uitrijdt, daalt de waarde al bijna met de helft. Wilt u een kwalitatief hoogwaardige auto voor een betaalbare prijs? Overweeg dan eens om een schadeauto te kopen. Wij zetten de voordelen van het kopen van een schadeauto voor u op een rijtje.

Meer kwaliteit voor uw geld

Een schadeauto is, zoals de naam al verklapt, een auto met schade. De prijs van een schadeauto ligt natuurlijk ver onder de prijs van een nieuwe auto en is zelfs een stuk lager dan de prijs van een soortgelijke onbeschadigde tweedehands auto. Een schadeauto is dus goed voor uw portemonnee. U koopt een kwalitatief goede auto voor de prijs van een auto van lagere kwaliteit. De betrouwbaarheid, veiligheid en het gebruiksgemak verminderen niet door een beetje blikschade.

Een nieuwere auto

Een auto van vijftien jaar oud beschikt natuurlijk niet over de nieuwste technologieën en heeft bijvoorbeeld geen parkeersensoren, ingebouwd navigatiesysteem of airco. Een auto van een paar jaar oud met nieuwere technologie is vaak weer te duur. Voor een schadeauto van een paar jaar oud betaalt u veel minder, omdat de schade wordt meegenomen in de prijsberekening. De focus van Broekhuis ligt op schadeauto’s met een jonge leeftijd. Bij ons heeft kiest u uit een breed aanbod schadeauto’s.

Opknapproject voor de handige klusser

Een schadeauto is een goed én goedkoop alternatief voor klussers die graag aan een auto sleutelen. Zij steken geen geld in de reparatie van de auto, maar repareren de schade zelf. Vaak hebben deze hobbyisten beschikking over auto-onderdelen of hebben ze hier een goedkoop adresje voor.

Een deuk meer of minder valt niet op

U hoeft de schade natuurlijk niet te repareren. Raakt u wel eens een stoep, paaltje, boom, schutting, muur of andere auto? Het is zonde als u een deuk of kras maakt in een auto die nog onbeschadigd was. Koopt u echter een schadeauto, dan valt een deukje meer of minder helemaal niet op. Ideaal als u af en toe ergens tegenaan rijdt.

Schadeauto kopen bij Broekhuis

Bij Broekhuis vindt u eenvoudig een schadeauto. Wij hebben schadeauto’s met een bouwjaar variërend van 1998 tot 2016 van alle merken; van Audi en Ferrari tot Volkswagen en Fiat. Bekijk ons assortiment schadeauto’s via de website.

< Een schadeauto kopen: waar moet ik op letten? De evolutie van de Honda Civic >

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.