De auto's van 2015

16 Januari, 2015 16:02

Het nieuwe jaar is net begonnen en ook in 2015 zal Autobedrijf Broekhuis u via blogberichten blijven informeren over het nieuwste of meest opvallende autonieuws. In dit eerste blogbericht kijken we vooruit naar nieuwe modellen die in 2015 op de markt zullen komen.

Audi Q7

De nieuwe Audi Q7 is ten opzichte van haar voorganger wat kilo’s kwijtgeraakt. Dit betekent een lager gewicht en een lagere uitstoot, wat dan weer een lagere prijs zal opleveren. Qua omvang is hij wat kleiner geworden, maar door een efficiënter gebruik van de ruimte zit je nog even comfortabel als in de vorige generatie. De nieuwe Q7 is leverbaar in twee uitvoeringen: een model met een TDI motor van 272 pk en een topsnelheid van 234 km/u en de wat krachtigere uitvoering met een 3.0 TFSI motor van 333 pk en een topsnelheid van 250 km/u.

Honda HR-V

Deze SUV valt vooral op door haar compacte omvang. Het wordt dan ook een crossover genoemd tussen een stationwagen en een SUV. De HR-V (een naam die ook al werd gebruikt voor een Honda model dat tussen 1999 en 2006 werd geproduceerd) beschikt over de nieuwe 1.5 liter i-VTEC-benzine en de 1.6-diesel, waarschijnlijk goed voor 120 pk. Beide varianten hebben een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen. Daarnaast is de benzine ook beschikbaar met een semi-automaat.

 

De i5 is de nieuwste toevoeging aan de elektrische i-lijn van BMW. De basis wordt gevormd door de i3, maar het platform is verlengd om meer ruimte te geven voor de inzittenden en hun bagage. De carrosserie is net als bij de i3 en de i8 gemaakt van met koolstofvezel versterkte plastics (CFRP). Ook de 170 pk sterke elektromotor wordt van haar twee ‘broertjes’ overgenomen.

Opel Karl

In het segment van de kleine stadsauto’s introduceert Opel in de zomer van 2015 de Karl. Het model is iets langer dan haar directe concurrenten de Hyundai i10 en de Volkswagen Up. Die extra ruimte moet ervoor zorgen dat er vijf mensen plaats kunnen nemen in de Karl. Onder de motorkap ligt een 1.0 liter 3-cilinder motor dat goed is voor een vermogen van 75 pk.

Volkswagen Taigun

Met een lengte van nog een 4 meter en een gewicht van 998 kilo is de Volkswagen Taigun een zeer compacte en zuinige SUV. De driecilinder 1.0 TSI benzinemotor levert een vermogen van 110 pk en de auto kan een topsnelheid bereiken van 186 km/u. Ondanks haar beperkte omvang maakt de Taigun met de 17-inch lichtmetalen velgen, forse wielkasten en offroad-aankleding een zeer robuuste indruk.

Van de genoemde merken heeft Autobedrijf Broekhuis kwalitatief hoogstaande onderdelen in huis. Ons gehele assortiment is uitgebreid gecontroleerd volgens de normen van het KZD (Kwaliteits Zorg Demontage). Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of klik hier voor ons assortiment.

< Kunstzinnige auto’s De best verkochte auto’s van 2014 >

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.