Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Banden

Bent u toe aan een nieuwe set banden voor uw auto? Dankzij ons rijke assortiment aan banden kan Autodemontage Broekhuis u geheel voorzien van de juiste set banden tegen een voordelige prijs. Vanwege een grote hoeveelheid schadeauto's, wisselende voorraad in accessoires en 40 jaar ervaring in dit vakgebied, zijn wij in staat u banden tegen een zeer voordelige prijs aan te bieden. Naast het leveren van banden kunt u ook bij ons terecht voor andere producten tegen zeer scherpe tarieven. Bekijk nu onze voorraad banden online of neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Breed assortiment banden aan te schaffen bij Autobedrijf Broekhuis

In een land als Nederland is het erg belangrijk om uw auto te voorzien van een goede set banden. Zoals u weet schijnt de ene dag de zon en valt de volgende dag de regen met bakken naar beneden. Omdat er volop gebruik wordt gemaakt van de Nederlandse autowegen, is het des te belangrijker dat uw auto is voorzien van een goede wegligging. Belangrijk dus om een goede set banden aan te schaffen die goed bestand zijn tegen ons wisselende klimaat en het vele gebruik van onze autowegen.

Bestel eenvoudig online

U kunt uw bestelling voor auto banden snel en eenvoudig online indienen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling op locatie te plaatsen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0546-441166

Door onze goede service kunt u snel en veilig weer gebruik maken van uw auto. Mocht het zo zijn dat uw gewenste set banden of andere accessoires voor uw auto niet in ons online assortiment staan, neem dan contact met ons op.

Veel merken banden verkrijgbaar bij Autobedrijf Broekhuis.

Autodemontage Broekhuis is van veel merken banden voorzien en biedt u een breed assortiment aan auto accessoires. Ons uitstekend en gekwalificeerd team staat garant voor vakmanschap en een goede service. Vragen over banden van Autodemontage Broekhuis, neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl