Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Schadeauto's bij Broekhuis

Mocht u overwegen eens een prachtige auto te kopen voor een kleine prijs, kom dan eens langs bij autoschadebedrijf Broekhuis.

Daar treft u allerhande mooie schadeauto's met kleine- of grote schades. Bij ons autoschadebedrijf hebt u de keuze uit ongeveer 3000 auto's, die op ons vijf hectare groot terrein staan. Op de site kunt u al een groot deel bekijken van de voertuigen die we hebben staan bij ons autoschadebedrijf. Of u nu op zoek bent naar een mooie Audi, een BMW, een Fiat, een Honda, een Kia, een Mercedes-Benz of een Porsche: autoschadebedrijf Broekhuis heeft ze allemaal!

Onderdelen van schadeauto's

Ook voor allerlei onderdelen bent u bij ons autoschadebedrijf aan het goede adres. Wij hebben er duizenden! Zoekt u naar een kilometerteller voor uw Iveco Daily? Hebben wij voor u! U wilt graag een Lambda Sonde voor uw Jaguar XJ? Kunnen we u ook aan helpen! U denkt natuurlijk dat wij geen motor hebben voor uw Ssang Yong Musso. Ook deze hebben we voor u! Natuurlijk hebben we ook onderdelen voor wat meer voorkomende automobielen. We hebben bijvoorbeeld de keuze uit 17 motoren voor een Opel Kadett, of 16 achterlichten rechts voor een Ford Mondeo. U merkt het al, u kunt het haast zo gek niet opnoemen, of ons autoschadebedrijf heeft het onderdeel wat u zoekt.

Geautomatiseerde voorraad

U kunt natuurlijk een keertje komen snuffelen bij ons autoschadebedrijf in Tubbergen, vlakbij Almelo. Dan kunt u eens met eigen ogen bekijken wat voor een uitgebreide keus we hebben in auto's en in onderdelen. Dankzij de geautomatiseerde voorraad kunnen we u snel melden of het gevraagde onderdeel voorradig is. Op de website kunt u ook naar de onderdelen speuren. U kunt op kenteken zoeken maar ook op merk, model en onderdeel. Wij verzenden onder rembours door heel Nederland; voor onderdelen hoeft u dus niet langs te komen op ons autoschadebedrijf.

Bij autoschadebedrijf Broekhuis kunnen auto's op het kantoor op naam worden gesteld. Hiervoor hoeft u dan niet meer naar het Postkantoor. Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend autoschadebedrijf op het gebied van in- en verkoop maar ook export van schadeauto's en schade-motorfietsen.

Heeft u vragen over autoschadebedrijf Broekhuis of over onze schadeauto's? Neem dan gerust contact met ons op.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl