Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Autoschade online

Autobedrijf Broekhuis heeft een website waarop u allerlei schadeauto's online kunt bekijken. Dat is nog niet alles, want via onze website kunt u ook verschillende onderdelen voor uw auto bestellen. Mocht u zin hebben om even langs te komen, zodat u op uw gemak even alle schadeauto's met eigen ogen kunt bekijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Online voorraad schadeauto's

Op onze site staat een database waar u alle schadeauto's online kunt doorzoeken. U zoekt bijvoorbeeld een Audi A4 1.9 TDI Avant. U kijkt dan eerst onder 'Merk', waar u de Audi ziet staan. Bij 'Alle Modellen' ziet u al een A4 staan. Klikt u dan op 'Zoeken'. Op die manier vindt u vanzelf de voor u ideale schadeauto online.

Een schadeauto online bekijken is ideaal op de website van Autobedrijf Broekhuis. U krijgt werkelijk alle details perfect in beeld als u de schadeauto's online bekijkt. U ziet de gewoonlijke gegevens zoals het merk, model, type, kleur, brandstof enzovoorts, maar ook of de auto elektrisch verstelbare spiegels heeft, of er ABS op zit, een airco, een afstandsbediening voor de deurvergrendeling en nog véél meer.

De autoschade online website van Autobedrijf Broekhuis is in ieder geval zó compleet, dat u vrijwel geen vragen meer zult hebben over een auto. Mocht dat toch nog het geval zijn, kunt u natuurlijk altijd even bellen (0546-441166), of gewoon even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis levert met plezier de online gegevens van de schadeauto's, zodat klanten lekker thuis achter hun computer eens kunnen kijken of de auto van hun dromen erbij zit. Of u nu een Chrysler, een Fiat, een Ford, een Opel, een Porsche of Volkswagen zoekt: Autobedrijf Broekhuis heeft vele soorten schadeauto's online. Als u een auto met schade online gevonden heeft, kunt u ons bedrijf in Tubbergen bezoeken en de auto met schade die u online gevonden had, eens met eigen ogen bekijken.

Schadeauto onderdelen

Autobedrijf Broekhuis heeft naast de autoschade online database, ook een heel uitgebreide lijst met meer dan een miljoen onderdelen. Er zit altijd wel iets van uw gading bij!

Bezoek de autoschade online database van Autobedrijf Broekhuis en verlekker u eens aan alle prachtige auto's met schade die er staan. Voor vragen over onze schadeauto's kunt u altijd even contact met ons opnemen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl