Autoschade

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u uw hart ophalen als u schadeauto's zoekt. Wij zijn al 40 jaar een autoschadebedrijf dat auto's met schade in- en verkoopt maar ook auto's met schade demonteert.

U kunt bij ons vaak prachtige- en ook jonge auto's met schade vinden, voor een kleine prijs. Wij hebben werkelijk alle soorten autoschades in huis: van een Fiat tot een Porsche en van een Škoda tot een Mercedes-Benz. Daarnaast hebben we niet alleen auto's met schade, maar ook caravans, motorfietsen of zelfs vrachtwagens.

Voorraad schadeauto's

Op onze website kunt u onder het kopje 'schadeauto's' al onze vrachtwagens-, caravans-, motorfietsen- en auto's met schade bekijken. Veel voertuigen hebben slechts een lichte schade. Wij verversen de website een aantal keren per week, zodat u altijd meteen kunt zien welke auto's met schade er nieuw binnengekomen zijn.

Exportdocumenten voor schadeauto's

Wij verkopen onze schadeauto's door heel Europa en zelfs daarbuiten. Voor de schadeauto's kunnen wij namelijk ook de vereiste exportdocumenten maken, zoals kentekenplaten en verzekeringen. Zo kunnen de kopers van de schadeauto's zelf terug rijden naar het land van bestemming. In Nederland worden veel schadeauto's aan particulieren, autobedrijven en autoschadebedrijven verkocht. Op ons kantoor kunnen de schadeauto's op naam worden gesteld, daarvoor hoeft men niet naar het postkantoor.

Autoschadebedrijf Broekhuis

Dankzij onze klantgerichte aanpak zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels van Nederland. Wij zijn lid van onder meer de STIBA, de OSVN en de VBV. Wij werken verder voor grote partijen als de VBV, Achmea Schadeservice (TLB) en diverse leasemaatschappijen.

De inkoop van de schadeauto's en de motorfietsen met schade vindt landelijk plaats via diverse inkoopsystemen. Autobedrijf Broekhuis verkoopt gemiddeld 1200 motorfietsen- en auto's met schade per jaar. Door deze hoge omzetsnelheid zijn wij in staat de verkoopprijzen scherp te houden.

Autobedrijf Broekhuis is een betrouwbaar autoschadebedrijf waar u op kunt bouwen! Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in één van onze schadeauto's? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps