Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Autoschade

Autobedrijf Broekhuis heeft als autoschadebedrijf al meer dan 50 jaar ervaring in de in- en verkoop van auto’s met autoschade. Ook demonteren wij schademodellen, omdat de meeste onderdelen van sloopauto’s nog in goede staat zijn. U koopt bij ons degelijke, jonge auto's voor een lage prijs. Wij hebben alle soorten schadeauto’s in huis: van een Fiat tot een Porsche en van een Skoda tot een Mercedes-Benz. Naast auto’s met schade verkopen wij ook caravans, motorfietsen en vrachtwagens met schade.

Bekijk hieronder het volledige aanbod met autoschade.

Voorraad motorrijtuigen met autoschade

Op onze website kunt u onder het kopje schadeauto's al onze vrachtwagens, caravans, motorfietsen en auto's met schade bekijken. Veel voertuigen hebben slechts lichte autoschade. Wij verversen de website iedere dag, zodat u altijd meteen ziet welke auto's met schade er nieuw binnengekomen zijn. De meeste voertuigen met autoschade verkopen wij in Nederland aan particulieren, autobedrijven en autoschadebedrijven.

Exportdocumenten voor schadeauto’s

Wij verkopen schadeauto’s door heel Europa en zelfs daarbuiten. Wij kunnen voor ieder land het vereiste exportdocument maken. Vanuit ons eigen kantoor realiseren wij kentekenplaten en verzekeringen voor kopers uit het binnen- én buitenland. De kopers hebben daardoor de mogelijkheid om zelf naar het land van bestemming te rijden. De tenaamstelling van de auto’s met schade gebeurt direct op ons kantoor, waardoor er geen bezoek aan een postkantoor nodig is. Bij Autobedrijf Broekhuis handelt u alles onder één dak af, zodat u snel in staat bent om aan de slag te gaan met de autoschade.

Herstellen van de autoschade

De voertuigen hebben slechts lichte schade geleden, waardoor deze nog goed te herstellen zijn. De autoschade staat per voertuig aangegeven op de detailpagina onder de paragraaf ‘omschrijving schade’. Zo ziet u meteen wat de exacte schade is en om welke onderdelen dit precies gaat. U maakt hierdoor eenvoudig een inschatting van de tijd en kosten die het herstel van de autoschade met zich meebrengt.

Over Autoschadebedrijf Broekhuis

Dankzij onze klantgerichte aanpak zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels van Nederland. Wij zijn lid van onder meer de STIBA, de OSVN en de VbV. Wij werken verder voor grote partijen zoals  Achmea Schadeservice (TLB) en diverse leasemaatschappijen.

De inkoop van de schadeauto's en de motorfietsen met schade vindt landelijk plaats via diverse inkoopsystemen. Autobedrijf Broekhuis verkoopt gemiddeld 1.200 motorfietsen en auto's met schade per jaar. Door deze hoge omzetsnelheid zijn wij in staat de verkoopprijzen scherp te houden. Bij Autobedrijf Broekhuis bieden wij een groot aanbod en een betrouwbare service.

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u vragen over autoschade? Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0546 442 318 of te mailen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl