Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Schadeauto's

Als u graag een redelijk betaalbare auto wilt kopen, ga dan eens kijken voor auto's met schade bij Autobedrijf Broekhuis. Wij hebben op ons 5 hectare grote terrein heel wat verschillende auto's met schade staan. U kunt bij ons niet alleen auto's met schade vinden, maar ook vrachtwagens, caravans en motoren.

Alle merken die ook maar bestaan kunt u regelmatig terugvinden in ons bestand van auto's met schade. We hebben natuurlijk de meest verkochte auto's met schade voor u, zoals de Volkswagen, de Ford, de Opel en de Peugeot maar ook de wat zeldzamere auto's met schade zoals de Daewoo, de Landrover, de Subaru of de Porsche.

Vrijwel dagelijks wordt het aanbod van schadeauto's ververst

Dat is ook wel gewenst, daar wij toch rond de 1200 motoren- en auto's met schade verkopen. Daar wij zo veel auto's met schade verkopen, is het voor ons gemakkelijk de prijzen scherp te houden, en dat is weer beter voor u.

Autobedrijf Broekhuis is lid van onder meer de STIBA en de OSVN. Leden van de STIBA voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit worden gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Autobedrijf Broekhuis heeft ISO9001 én we zijn KZD*** gecertificeerd. De drie sterren geven de hoogste norm aan. De OSVN is een brancheorganisatie voor bedrijven die auto's met schade rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Wij doen op verzoek van verzekeringsexpert biedingen op auto's met schade, maar ook motoren met schade en andere voertuigen met schade. Autobedrijf Broekhuis werkt in opdracht van marktpartijen als de VBV, Achmea Schadeservice (TLB) en diverse leasemaatschappijen.

Exporteren van schadeauto's

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop van auto's met schade en motorfietsen met schade. Wij zijn ook expert op het gebied van het exporteren van auto's met schade. Wij zorgen vrijwel dagelijks dat de nieuwe voorraad in ons databestand van schadeauto's op het internet geplaatst worden, zodat u altijd kunt zien of de auto met schade die u zoekt, bij ons voorradig is.

Autobedrijf Broekhuis heeft altijd het laatste aanbod van auto's met schade op de website staan. Voor vragen over deze schadeauto's kunt u altijd contact met ons opnemen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl