Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Autodemontagebedrijven

Autobedrijf Broekhuis is één van de grootste en modernste autodemontagebedrijven van Nederland. Wij helpen onze klanten al 40 jaar aan de beste gebruikte auto-onderdelen. Als u goede autodemontagebedrijven zoekt, kunt u het beste even bij Broekhuis langs gaan. Wij helpen u graag verder!

Wij zijn één van de autodemontagebedrijven die gespecialiseerd zijn in het demonteren van schadeauto's. Wij hebben ons voornamelijk toegelegd op gebruikte auto-onderdelen van Europese- en Japanse origine.

Vakkundige en milieuvriendelijke demontage van schadeauto's

Autodemontagebedrijven zoals Broekhuis demonteren de schadeauto's niet alleen vakkundig, maar ook nog eens volgens milieunormen. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen op kwaliteit beoordeeld worden. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in ons magazijn worden opgeslagen. De controle vindt plaats volgens uniforme richtlijnen van de KZD, de KwaliteitsZorg Demontage, uitgegeven door brancheorganisatie STIBA. Autodemontagebedrijven zoals Broekhuis hebben een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage. Deze certificaten worden in sterren uitgereikt, Autobedrijf Broekhuis is het hoogst gecertificeerd, met 3 sterren.

Het doel van de STIBA, en dus ook de aangesloten autodemontagebedrijven, is om zo vakkundig- en zo milieuvriendelijk mogelijk, opgekochte schadeauto's te demonteren.

Originele gebruikte auto-onderdelen met garantie

Broekhuis heeft als één van de weinige autodemontagebedrijven tienduizenden originele gebruikte auto-onderdelen. U bent voor uw Plymouth op zoek naar een homikineet as links-voor? Hebben wij voor u! U zoekt voor uw Porsche Boxter een complete set cilinder sloten? Bij Broekhuis ligt het op voorraad! Mocht uw 4-deurs BMW 735 een ruitmechaniek linksachter nodig hebben, kom dan eens bij Autobedrijf Broekhuis langs. We kunnen u werkelijk aan ontzettend veel gebruikte auto-onderdelen helpen. Autobedrijf Broekhuis geeft ook garantie op alle auto-onderdelen, zodat u in ieder geval zeker weet dat u iets goeds heeft gekocht.

In het jaar 2000 heeft Autobedrijf Broekhuis als één van de eerste autodemontagebedrijven in Nederland het ISO certificaat gehaald (ISO 9001) met daaraan gekoppeld het STIBA garant certificaat.

Broekhuis is één van de STIBA autodemontagebedrijven die kwaliteit van de auto-onderdelen hoog in het vaandel heeft staan. Wilt u meer weten over onze auto-onderdelen of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0546-441166.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl