Autodemontage onderdelen

Voor de mooiste autodemontage onderdelen kunt u terecht bij Autobedrijf Broekhuis. Autodemontagebedrijf Broekhuis krijgt vrijwel iedere dag nieuwe schadeauto's binnen, waar in de moderne werkplaats op een efficiënte en milieuvriendelijke manier de onderdelen uitgehaald worden.

Alle autodemontage onderdelen worden geclassificeerd op kwaliteit en in het geautomatiseerde magazijn geplaatst. Zoals in onze leveringsvoorwaarden al beschreven staat, krijgen onze klanten 3 maanden garantie op alle autodemontage onderdelen.

STIBA

Autobedrijf Broekhuis is lid van de STIBA, wat u de zekerheid geeft dat we voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit worden gesteld. Autodemontage onderdelen worden volgens de richtlijnen van de STIBA uit de schadeauto's gehaald. Alle STIBA-bedrijven beschikken dan ook over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm van de STIBA: KZD***.

Het doel van de STIBA is belangenbehartiging van de voertuigendemontagebranche in het algemeen, waarbij naast materiaalhergebruik de nadruk ligt op het hergebruiken van autodemontage onderdelen. 
Autodemontage onderdelen zijn vaak goedkoper en beter voor het milieu dan nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn nieuwe onderdelen vaak niet voorradig bij garages en schadeherstelbedrijven. Bij Autobedrijf Broekhuis zijn duizenden autodemontage onderdelen beschikbaar, er is altijd wel een onderdeel bij wat u nodig hebt.

Nieuwe versus oude auto-onderdelen

Soms zijn autodemontage onderdelen zelfs beter dan nieuwe onderdelen. Als er bijvoorbeeld een achterveer op uw auto gezet moet worden, is een gebruikte veer een betere keus. Een nieuwe veer is namelijk altijd stugger, waardoor uw auto zelfs een beetje scheef gaat staan. Als u een gebruikte veer koopt, is deze al net zo soepel als de andere veer in uw auto.

Autobedrijf Broekhuis zorgt ervoor dat de autodemontage onderdelen op kwaliteit worden beoordeeld. Daarna worden ze nog eens gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn met autodemontage onderdelen worden opgeslagen. De controle vindt plaats volgens de uniforme richtlijnen KZD, zoals deze opgesteld zijn door de STIBA.

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u ieder geval met een gerust hart autodemontage onderdelen kopen; als u wilt verzenden wij deze door heel Nederland na veilige iDEAL betaling. Natuurlijk kunt u ook aan onze balie de benodigde autodemontage onderdelen kopen. Voor vragen kunt u altijd even bellen (0546-441166) of een bericht sturen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.