Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
  • Groots in aanbod en betrouwbaar in service
  • Veilig bestellen en betalen
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Autodemontage

'''Gegarandeerd van kwaliteit en veiligheid door ons certificaat KwaliteitsZorg Demontage''

Autodemontagebedrijf Broekhuis beschikt over een magazijn van ruim 3500 m2. In dit magazijn worden al ons onze gedemonteerde onderdelen opgeslagen en gecategoriseerd. Zo weet u zeker dat Autodemontagebedrijf Broekhuis altijd de auto onderdelen kan vinden waar u naar op zoek bent.

Aangezien Autodemontagebedrijf Broekhuis al meer dan 40 jaar werkzaam is in de autodemontage mogen wij onszelf met recht de autodemontagespecialist noemen. Hierdoor hebben wij een grote voorraad kwaliteitsonderdelen opgebouwd en hebben wij al vele tevreden klanten mogen helpen bij het leveren van kwaliteitsonderdelen.

Heeft u vragen over het onze gedemonteerde auto's of over de onderdelen die wij op voorraad hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0546-441166. U kunt ook onze actuele voorraad auto onderdelen bekijken.

 

Geen zorgen over kwaliteit en veiligheid

Uiteraard voldoet Autodemontagebedrijf Broekhuis aan alle vergunningen, garantie- en kwaliteitseisen die wettelijk worden gesteld. Autodemontagebedrijf Broekhuis is een STIBA-bedrijf.  Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD*, KZD** of KZD***). Autobedrijf Broekhuis beschikt zelfs over de hoogste norm: KZD***.

Alle bedrijven die bij STIBA aangesloten zijn, voldoen tevens aan de strenge milieunormen. Onderdelen kopen bij een autodemontagebedrijf als Broekhuis is dus naast voordelig ook nog eens milieuvriendelijk.

Door goede auto onderdelen her te gebruiken worden onderdelen niet onnodig vernietigd en dit betekent bovendien dat er minder nieuwe onderdelen hoeven worden geproduceerd.

 

Vind altijd het onderdeel dat u zoekt

Bij autodemontagebedrijf Broekhuis is uw kans van slagen wel heel erg groot als u een specifiek onderdeel zoekt. Er liggen namelijk ongeveer 35.000 onderdelen in ons grote magazijn! Door een strak georganiseerd demontageproces slagen wij erin om meer dan negentig procent van een schadeauto te hergebruiken. Hier is naast het milieu ook de autobezitter bij gebaat.

Bij verschillende vormen van onderhoud en herstel is het vaak lonend om gebruikte onderdelen te gebruiken. Gebruikte onderdelen zijn namelijk niet per definitie afkomstig van oudere auto's maar vaak juist van relatief nieuwe auto's. Deze auto's zijn bijvoorbeeld betrokken geweest bij een ongeval en bevatten nog veel onderdelen die in topconditie zijn. Hierdoor kan Autodemontagebedrijf Broekhuis kwaliteitsonderdelen tegen een hele scherpe prijs aanbieden.

 

Gebruikte onderdelen kunnen zelfs beter zijn

Het komt regelmatig voor dat gebruikte onderdelen zelfs beter zijn gloednieuwe onderdelen. Denk maar eens aan een auto die een nieuwe achterveer nodig heeft.  De auto gaat vaak scheef staan bij montage van een nieuwe veer. Nieuwe achterveren zijn nu eenmaal nog wat stugger. Een gebruikte veer is al wat ingezakt, dus deze past beter bij de achterveer die al in uw auto zit.

Heeft u vragen over onze demontagediensten of bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw auto? Gebruik dan onderstaand contactformulier of bel naar 0546-441166.

Contactformulier

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl