Hét autodemontagebedrijf voor gebruikte auto-onderdelen en jonge schadeauto’s

U wilt een groot aanbod auto-onderdelen? Of een jonge schadeauto voor een goede prijs?

Autobedrijf Broekhuis heeft wat u zoekt! Het gespecialiseerde autodemontagebedrijf in Albergen biedt volop kwalitatief goede auto-onderdelen en jonge schadeauto’s aan voor een betaalbare prijs.
Kom langs of bekijk de totale voorraad online. U kunt op eenvoudige wijze online de onderdelen opzoeken en bestellen. Via iDEAL-betaling of verzending onder rembours heeft u de bestelde onderdelen binnen 24 uur in huis.

En: kwaliteit, betrouwbaarheid en service worden bij Broekhuis als vanzelfsprekend beschouwd!

Hoe het allemaal begon…

In 1966 kocht Theo Broekhuis een schadeauto. Deze wilde hij zelf opknappen. De Albergenaar kocht een tweede auto om onderdelen van te gebruiken. Zijn hobby liep ‘uit de hand’. Steeds meer auto’s werden aangekocht. Theo maakte van zijn hobby zijn beroep.

In de jaren negentig traden zijn dochter Sylvia en zoon Wilfried officieel toe tot het bedrijf. Broekhuis liep ook toen al voorop wat betreft milieueisen en werkte vanaf het begin zeer vooruitstrevend. Al vanaf 2000 staan nagenoeg alle auto-onderdelen en schadeauto’s online. Samen met het vakbekwame personeel is Autobedrijf Broekhuis uitgegroeid tot één van de grootste en modernste autodemontagebedrijven van Nederland.

Demontage van auto-onderdelen

Autobedrijf Broekhuis beschikt over een modern ingerichte autodemontagestraat. Op een groot buitenterrein staan zo’n 1500 schadeauto’s per merk opgesteld. Een enthousiast team van vakkundige en ervaren medewerkers demonteert vooral jonge Europese en Japanse schadeauto’s op een zeer professionele en milieuvriendelijke manier. Hierdoor verkoopt Broekhuis alleen kwaliteitsonderdelen waarvan de herkomst herleidbaar is.

Volop jonge schadeauto’s

Naast onderdelen heeft Autobedrijf Broekhuis diverse schadeauto’s in het assortiment. De bouwjaren variëren, maar de focus van Broekhuis ligt op schadeauto’s van jonge leeftijd. Deze worden door heel Europa en soms ook daar buiten verkocht. Het op naam zetten van de auto en opstellen van de benodigde exportdocumenten, inclusief verzekering wordt ter plekke geregeld.
Iedere week is er nieuwe aanvoer van jonge schadeauto’s. Ook op de website staat een groot aantal schadeauto’s afgebeeld. Zoek online de schadeauto die bij u past op merk, type, bouwjaar en prijs. Of neem voor vragen over het aankopen van een schadeauto contact met ons op!

Professioneel proces

Bij Autobedrijf Broekhuis verloopt de autodemontage, de in- en verkoop van schadeauto’s én de administratieve afhandeling als een professioneel proces. Door een uitstekend voorraad- en verkoopbeheerssysteem heeft Broekhuis de voorraad altijd up-to-date. Onderdelen worden op kwaliteit gecontroleerd, geclassificeerd en voorzien van een label in het ruime magazijn opgeslagen. Hierdoor is zeker dat de onderdelen veilig en herbruikbaar zijn en is eenvoudig digitaal na te gaan of een gevraagd onderdeel verkrijgbaar is. Levering van onderdelen vindt plaats via balieverkoop, via verzending onder rembours of via verzending na iDEAL-betaling.

Kwaliteit, certificering & eisen

Hergebruik van auto-onderdelen draagt bij aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten. Zaken waaraan Autobedrijf Broekhuis grote waarde hecht. Het team van Broekhuis onderschrijft de nieuwste milieueisen en duurzame reparaties, met zogenoemde ‘groene’ onderdelen. Broekhuis staat garant voor een uitstekende kwaliteit van gebruikte, originele onderdelen. Het bedrijf voldoet aan de eisen van het STIBA, de Nederlandse brancheorganisatie van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven en is zowel ISO 9001 als KZD*** gecertificeerd. KZD*** is de STIBA-erkenning voor onderdelenleveranciers voor classificatie en op kwaliteit gecontroleerde onderdelen. Materialen en afvalstoffen die niet voor verkoop geschikt zijn, worden volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (ARN) gedemonteerd en opgeslagen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps