Alternator

Filter resultaten

Getoond 1–100 tot 71112345678

Alternator kopen

Is de alternator van uw auto aan vervanging toe? Kies voor een goedkope en duurzame oplossing en vervang uw alternator door een gebruikt exemplaar. U vindt in het assortiment van Autobedrijf Broekhuis gebruikte alternators die we demonteren uit sloopauto’s. Dit doen onze monteurs volgens de strengste 3-sterrenrichtlijnen van KwaliteitsZorg Demontage. U betaalt zo een lage prijs voor een originele alternator van hoge kwaliteit.

 • Vandaag besteld, morgen in huis (in Nederland)
 • Alternators met KZD- en ARN-keurmerk
 • Vrijblijvend advies over de juiste alternator
 • Alternators met Erkend Duurzaam-certificaat

Hoe herkent u een kapotte alternator?

De alternator van een auto, ook wel dynamo genoemd, levert stroom en zorgt voor het bijladen van de accu. De alternator bestaat uit veel verschillende onderdelen en kan erg heet worden. Vooral in de wintermaanden zorgt dit voor flinke temperatuurschommelingen. Hierdoor ontstaat er slijtage en is het mogelijk dat de alternator het na verloop van tijd begeeft. Een kapotte alternator zorgt meestal voor problemen met de accu. Wanneer uw accu niet (goed) werkt, is het dus mogelijk dat de oorzaak bij de defecte alternator ligt. De volgende problemen kunnen duiden op een defecte alternator:

 • Afslaande motor (tijdens het rijden)
 • Snel leeglopende accu
 • Check Engine-lampje brandt
 • Minder sterke verlichting

Alternator kopen bij Autobedrijf Broekhuis

U koopt eenvoudig een alternator voor uw auto dankzij onze kentekenchecker. Volg de onderstaande stappen en kies de juiste dynamo voor uw auto.

 1. Vul de kentekenchecker op onze website in.
 2. Bekijk de resultaten en de productspecificaties.
 3. Klik op ‘plaats een aanvraag’ bij de alternator van uw keuze.
 4. Vul vervolgens de velden in voor een snelle afronding van uw aanvraag.

Na het ontvangen van uw aanvraag gaan we direct voor u aan de slag. We voorzien u vervolgens van een bevestiging, waarna u eenvoudig betaalt via iDEAL.

Klantenservice

Onze professionele monteurs staan voor u klaar om te helpen bij het kiezen van een geschikte alternator. Neem voor advies of andere vragen vrijblijvend contact op met Autobedrijf Broekhuis via 0546 441 166 of via parts@broekhuisautos.nl.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.