Mercedes-Benz schadeauto

Autobedrijf Broekhuis heeft altijd wel een Mercedes-Benz schadeauto in huis. U kunt natuurlijk eens langskomen op ons grote terrein. Daar staan honderden schadeauto's, dus ook van het merk Mercedes-Benz. Autobedrijf Broekhuis heeft heel wat jonge schadeauto's, sommigen zijn zelfs dit jaar nog pas verkocht. Mocht u op zoek zijn naar een Mercedes-Benz schadeauto, kunt u altijd even op onze website kijken. Wij plaatsen daar vrijwel iedere dag onze nieuw binnengekomen schadeauto's op.

  • Model
Alles wissen
Gevonden occasions: 5
Mercedes-Benz C-Klasse 200 CDI Elegance
2003
370.446 KM
€ 3.450
Mercedes-Benz Vito 109cdi Lang 320/2770 Luxe
2005
246.422 KM
€ 2.700
Mercedes-Benz C-Klasse Combi 220 CDI Avantgarde
2003
330.148 KM
€ 2.850
Mercedes-Benz C-Klasse 200 Sport
1997
220.204 KM
€ 1.400
Mercedes-Benz A-Klasse 160 BlueEFFICIENCY Edition 125 Business Class
2012
12.254 KM
€ 6.550

Een Mercedes-Benz schadeauto is altijd erg geliefd.

Mocht u er één bij ons tegenkomen die geheel naar uw zin is, wees er dan snel bij! Dit soort prachtige schadeauto's zijn altijd bijzonder snel verkocht. Dat komt natuurlijk omdat een Mercedes-Benz schadeauto nog eens een heel stuk goedkoper is dan een 'gewone' tweedehands Mercedes-Benz. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Mercedes-Benzniet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig één binnenkomt.

Autobedrijf Broekhuis is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels in Nederland.

Wij zijn lid van de VSV, wat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Wij worden ook wel eerstelijns opkopers genoemd. Behalve een mooie schadeauto als een Mercedes-Benz kunt u bij ons ook terecht voor een Audi, een Alfa Romeo, een Porsche, u kunt het bijna niet opnoemen; zoveel verschillende merken hebben we staan. Er is altijd iets van uw gading bij!

Voor een prachtige schadeauto als een Mercedes-Benz moet u eens bij Autobedrijf Broekhuis gaan kijken. U kunt natuurlijk altijd eerst op de website kijken voor een mooie Mercedes-Benz schadeauto, als u dan de juiste gevonden hebt, kunt u altijd even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én export van Mercedes-Benz schadeauto's. Door de ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Een schadeauto van het merk Mercedes-Benz haalt u natuurlijk bij Autobedrijf Broekhuis!